tisdag 21 juni 2011

Hoppa på volt

Idag blev det några hopp på en 15meters volt för mig och Racke, gick ganska bra. Han gled inte ut nåt och fick med sig yttersidan bra men han har lite svårt att få med sig ryggen så en del hopp blev lite stötiga. Någon som vet nån bra övning för att få ett rundare språng?



Försökte få mamma att låta mig hoppa med Gold med^^ men verkade inte som om Gold ville,hehe. Hon la i bromsen så fort hon såg hindren. Får bli hoppning med henne en annan dag^^ men hon tycker i alla fall det är kul att hoppa stockarna ute i skogen ;)
Gold hoppar o.O
Racke tycker det är roligt så länge man inte pressar honom för mycket 
Dancer gillar att hoppa till skillnad från sin mamma

3 kommentarer:

  1. SV; HEHE jag har ärligt INGEN aning om vilka avkommorna va efter på 3-års testet :P är inte så insatt i något sånt inom bra hingstar vilka som är vad osv :P Men lär få ändra på det :P
    Inte kul med hosta :S men är det inte så att i vissa undantags fall får man visa dem som 4åringar? eller gäller det bara ston som vart med för under test perioden?

    SvaraRadera
  2. Okej.jag tror att man får anmäla sin häst till kvalitets tävlan även fast dom inte kunnat göra tre-års testet :) men är inte helt säker^^

    SvaraRadera
  3. ok om dom varit dräktiga under tre-års tstet får dom vara med ;)

    SvaraRadera