lördag 5 november 2011

hemma igen!

Skönt att vara hemme igen efter att jobbat i stallet i en vecka. Har varit kul och har haft många underbara ridpass och en del inte fullt så underbara ;)

Don Juan
Red denna underbara häst två gånger. Första gången var han helt underbar och det kändes som man bara flög fram. Andra gången var lite värre ;) Don Juan är en ganska svårriden häst som lätt blir tung och trippig, men när han går bra har han en ett enormt lyft i benen och det känns som om man kan göra vad som helst! Men det var enormt kul att rida honom även när han inte gick fullt så underbart.

Har ju också givetvis ridit min egna lilla prins också. Dom två senaste ridpassen har han varit så fin! Igår hade vi hela ridhuset för oss själva så Racke och jag satte på vår favorit skiva med blandad klassisk musik och storslagna ballader (älskar att rida till det)

  vi passade på att träna på olika programdelar, det blev allt från Lc:2 till Msv:B. Han skötte sig super och vi avslutade med att rida ner och hämta posten ;) Var en passerande billist som kollade lite konstigt på oss när jag hängde på sidan på Racke för att nå posten^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar