torsdag 19 januari 2012

dressyr och hoppning

 Torsdag
Racke har varit duktig denna veckan och varit hyfsat mjuk men kämpat på så bra :P Så igår blev det lite hoppning som omväxling :)

Jag och gabbi hoppade en liten bana med våra fina små hästar ;) Var mening att vi bara skulle hoppa lite cavaletti men blev en bana på 70-80. Inte så högt men Racke har inte världens bästa självförtroende när det kommer till hoppningen ;) Så var jättenöjd med både honom och mig själv! han hoppade jättefint och låg inte på så mycket på bettet som han gärna gör när han hoppar :) Så jag är nöjd med lilla skrutten :D
(bilderna är från tidigare i år)


Jag och Racke <3
Dancer och Gold var också duktiga. Dom fick löshoppa, var studs idag också men lite högre rättsuppstående studs. Gold var jätteduktig och hade mycket fart i benen och stannade bara och kollade på hindrerna första gången ;)
Goldi
Fina Goldi

Dancer hade också mycket spring i benen, kanske lite väl mycket x) hoppade rakt upp i luften och la stora bockar och sen ännu större bockar! Lite farligt eftersom han inte har koll på vad han har sina långa ben. Men han hoppade bra men hade lite svårt att få plats mellan hindren ;)
Typiskt Dancer med alla benen åt alla hål när han springer lös xP
Dancer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar