fredag 13 januari 2012

Vi har bestämt att sälja vår fina Dancer!
Dancer f:2007 e:Don Primero ue: Guinness. Gångartsdiplom på tre-årstest, ca 170cm. Söker nu ny ryttare med unghästvana. Förmånligt pris för rätt person! En häst med potentail för dom allra högsta klasserna! Spekulanter Ombeds ringa/smsa 0702-29 58 34 eller maila marie.ultege@email.mullsjo.se

mer info om Dancer finns under fliken Dancer  längst upp på sidan ;)





8 kommentarer:

  1. Svar
    1. Pris kan du få om du ringer eller mailar enligt ovanstående:)

      Radera
  2. Vad tråkigt att ni ska sälja honom =(

    SvaraRadera
  3. Nja, är inte allt för ledsen ;) men såklart det är lite surt! men han är inte riktigt för mig ;P Finns nog något som passar mig lite bättre, med andra ord något som inte är så stort och inte så ungt ;)

    SvaraRadera
  4. Jag trodde att Jejja satsade på ridningen? Var det inte därför hon fick Dancer? Men jag förstår hur du tänker, det är mycket jobb med en unghäst och är dom stora blir det dubbelt så mycket. Är det meningen att ni ska skaffa en ny till dig eller ska ni vänta ett tag? :)

    SvaraRadera
  5. jo då det har hon gjort, men just nu är hon i Australien och arbetar och sen ska hon plugga på annan ort i några år. Ja så småningom så blir det något till mig. men har ingen brådska, jag har ju fina Racke ;P men tyvärr så åldras han x)

    SvaraRadera
  6. Jaha, och vad jobbar man med i Australien om jag får fråga? xP Det är ju synd att hon har lagt ner ridningen, hon hade ju potential att att bli riktigt duktig när hon hade Dancer :) Jo, dom åldras ju tyvärr, förr eller senare... Men man får njuta så länge det varar :)

    SvaraRadera
  7. hon jobbar på ranch som hästförare så hon har inte lagt ner ridningen, och sen när hon har hittat den utbildningen hon vill gå så kanske hon skaffar någon medryttarhäst där ;) vem vet.. ja man får göra det :P Men vi har ju superfina Gold också ;)

    SvaraRadera