fredag 28 oktober 2011

Fina små hästar

Efter en stressig dag i skolan med både prov,redovisningar och inlämningar så var det skönt att åka upp till stallet och koppla av.
Började göra i ordning min lilla prins (Racke) men fick ändå börja med att rida Ettan.

Var ett ganska stretigt pass och jag fick verkligen kämpa för att kunna runda henne! Men i slutet blev hon bra och då bestämde vi oss för att låta en annan ryttare prova henne så att vi skulle veta hur hon reagerar på provridningar. Tycker det gick lysande!  hon bråkade ingenting och gick på bra!


Lilla Ettan!
Sen var det Rackes tur. Hade lust att rida ut men var så mörkt så kändes inte som en bra idé. Nu börjar dom månaderna då man bara kan rida ut på helgerna för att det är för mörkt när man kommer hem från skolan :/ Men blev ett jogging pass i ridhuset. Han var duktig och var mjuk. Red på mycket framåt och gjorde stora runda vägar och la in en massa övergångar.
Finns det något finare

När vi var klara var Racke ivrig på att komma in i sin box och äta kvällsmat ^^  och han tyckte det var ytterst frustrerande när han fick vänta i gången ända tills jag tagit av all hans utrustning ;) Men lydig som han är så väntade han även fast han stod och slickade sig runt munnen och kollade längtansfullt på höet som låg inne i hans box ;P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar