lördag 22 oktober 2011

Har varit lite sjuk dom senaste dagarna så har tagit det lite lugnt med både skolan och med ridningen. Skulle varit visning av Ettan igår men dom kommer och tittar på henne om en månad i stället. Ettan har varit väldigt fin det senaste verkar som hon har tagit ytterligare ett steg i rätt riktning! Idag tränade vi på rundning och att hon skulle fortsätta gå framåt ordentligt även fast hon skulle gå ihop lite. Hon stretade lite ibland men Tycker att för de mesta så gick det bra!
Tror inte jag kommer lägga upp filmen på mig och Ettan eftersom det är så dålig kvalitet på filmen :/

Började må dåligt efter att jag ridit Ettan så vågade inte rida Racke så longerade honom bara. Men han sköte sig bra och gick ganska fint. Han är så himla go att hålla på med! väldigt uppmärksam och lydig! är tex så skönt att man kan stå med honom helt lös i gången och han står still och väntar tills man säger åt honom att gå in i boxen. 
Fina Racke<3

2 kommentarer:

  1. hejsan, hoppas att du kryar på dig, man ville egentligen kommentera vad fin du och Ettan var på bilden :)hon är ju så söt synd att de inte kom och tittade på henne. och jag ska inte glömma nämna att Racke är mkt fin han med :)

    SvaraRadera
  2. Det går lite fram och tillbaka med välmåendet ;) ja det var väldigt synd efersom hon gått ganska bra det senaste... men får väl hoppas att dom kommer nästa gång då ;P Och ja Racke han lite fin han med ^^

    SvaraRadera