söndag 2 oktober 2011

Ettan,Racke och Dancer

Idag blev det ridning av tre hästar.

Började med att rida Ettan. Tränade på att minska och öka traven och att hon skulle flytta sig för skänkeln, hon kändes jättefin och var rund och mjuk. I galoppen tränade vi också på att öka och minska, hon hade väldigt lätt att minska och öka men bockade lite ibland när hon skulle runda sig i galoppen. Men hon var så rolig att rida! och om det gick så skulle jag kunnat sitta kvar hur länge som helst på hennes rygg, men det skulle inte vara så schysst ;)
Ettan

Sen var det Rackes tur! Blev en härlig tur ute. Härligt soligt väder och både jag och Racke njöt i fulla drag. Han var ledsagare till en annan häst i stallet som är lite nervös ute i skogen. Men med Rackes lugna energi och en lugn ryttare på ryggen så höll sig den andra hästen lugn och vågade till och med gå förbi en stor flock med kossor ;)

Min sociala kille som alltid är med ^^
Coola killen Dancer


Sen hem och äta och sedan tillbaka till stallet igen för att rida Dancer.  Han var väldigt rolig att rida och det gick ganska bra! Tränade inte på något speciellt försökte bara få honom mellan skänklarna hea tidengenom att rida tempoväxlingar och rida åttvolter. Det som var svårast var skritten. Tycker det är svårt att få honom att gå fram i skritten och samtidigt hålla ihop honom. Men tycker att det gick bra och hamlade bara i sargen en gång ^^

1 kommentar:

  1. Duktiga du! och så fick jag vara med på kort också. Hmmm...kul....eller? Jodå, om man får posera ihop med en sådan snygging går det bra:)

    SvaraRadera