lördag 13 oktober 2012

Nu är han här!

Vilken underbar häst DiNozzo verkar vara! Var en väldigt vacker och ståtlig herre som klev av transporten och landade på Gålleryds stallplan. Han var så lugn och snorkade bara lite grann ;) Stod lugnt och åt sin lunch i sin nya box. Sen fick han gå några timmer i sin hage, han och Moller kikade lite på varandra över staketet och allt verkade lugnt. På eftermiddagen fick Moller gå över till DiNozzos hage. DiNozzo var snäll men ville inte riktigt hälsa på Moller, Moller däremot var inte så lugn. Han vaktade väldigt mycket på grinden och jagade bort DiNozzo när han kom för nära. Dinozzo stod mest och glodde på Moller och undrade vad det var för knäpp häst x)

Moller verkade inte bry sig om DiNozzo så mycket utan hade fullt upp med att ha koll på grinden och patrullera staketet. DiNozzo stod mest och undrade vad det var för fel på den lilla svarta hästen som inte förstod hur man tar det lugnt! Var en Moller vit av svett som fick sig ett bad sen när han kom in! 

Nu sover dom bredvid varandra i natt så får vi hoppas att Moller är lite lugnare imorgon och att DiNozzo vågar hälsa på honom!

 DiNozzo eller Prinsen som han även kallas! Hans pappa är ju De Kooning, kungen på tyska ;) så då är ju DiNozzo prinsen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar