måndag 28 oktober 2013

Tömkörning

Tömkörde både herr Röd och mister Svart igår. Var et bra tag sen jag jobbade dom i töm men både skötte sig över förväntan! DiNozzo rörde sig väldigt härligt och luftigt i traven, och det märks att han blivit mer bärig! I galoppen blir han fortfarande lite stark, speciellt i höger. Han har kommit ihop mer men behöver fortfarande en ganska stor volt att röra sig på. Men det var väldigt kul att tömköra honom och se hur otroligt vackert han kan röra sig! Är ju inte så lätt att se när man själv rider och jag har ju inte alltid tid att kolla på mamma ;)


Moller som minst sagt varit lite klurig att tömköra tidigare var faktiskt riktigt lugn och beskedlig denna gången! Han jobbade på jättefint i en låg och rund form och jobbade på utan att rusa iväg som han gjort tidigare. I galoppen busade han lite när jag gick på honom! Men när han accepterade att han inte fick gå och bromsa blev han riktigt rund och fin!

I slutet när jag vågade mana på honom lite mer rörde han sig riktigt fräckt emellanåt! Höga och rullande rörelser som påminde mycket om de allra finaste ponnyhingstarna (utan att skryta för mycket) ;P

Lite gamla bilder på herr Röd!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar