lördag 23 juli 2011

vilodag för hästarna

Idag vilade alla hästarna och det verkade dom vara nöjda med^^ Tog in dom en stund på kvällen så att dom fick sova lite ;)

Var inne i stan idag och shoppade lite åt mig själv och lite åt hästarna... Blev en spetskjol åt mig och två Mark Todd  flugtäcken åt Dancer och Gold (Racke har redan ett) två flughuvor som var för små -.- och boots till Dancer som har fått dåliga hovar :o har han aldrig haft innan men antagligen har han fått nån brist nu på betet :C så han har knappt kvar något hovcement så hovarna går lätt sönder och skorna fäster inte så bra... men förhoppningsvis trampar han inte av sig skorna när han har boots. Har också köpt biotin som ska stärka hovarna :) nån som har något annat tips på vad man kan göra?
Tryck på bilderna för förstoring!

Är man stor måste man vara snäll^^

Gold vill inte ha på sig flughuva och kollar misstänksamt mot mamma

Inte lätt att få på en stor häst flughuva när hon inte vill x)

Var jag som fick på henne flughuvan till sist^^

4 kommentarer:

  1. Du skrev att Dancer hovar inte va så bra :/ Våran ha´äst hade trampat av sig 3 skor, och Zorro har visserligen dåliga hovar, men hovslagaren som va hos oss den 22 Juli sa att Enzion är MKT!!! bättre än Beotin, för beotin ger nästan ingen effekt sa hon^^ så det är ett tips^^

    //Lina

    SvaraRadera
  2. Okej! vet du vart Enzion finns att köpa?

    SvaraRadera
  3. Eko har haft det sa hovis ^^

    SvaraRadera