söndag 3 mars 2013

Det betyder mycket!

Tack Frida! Blev otroligt glad och rörd när jag såg ditt fina inlägg på din blogg.

(inlägget) 
En blogg ni borde besöka är www.johannaultege.blogspot.se ! Hon är en av mina förebilder och hur snäll som helst! Ni borde följa hennes blogg och kommentera massa! Jag har aldrig träffat henne men hon har stöttat mig och hjälpt mig mycket ♥ Kram!

Fridas blogg http://fridajaqulinees.blogg.se/


2 kommentarer:

  1. Glad man blir över sådanna kommentarer!
    Jag blev nog precis lika glad över din! Tusen tack :)

    Jag håller med, det var lite så jag kände.. En unghäst får göra mycket, men det sista dom får göra (iallafall pga min dåliga ridning) är att tappa bjudningen.. Han tyckte bara att det var så extremt onödigt och tråkigt jobb, dessutom kom han inte till ro. Då är det ju bättre att variera lite, låta han gå litemer som han vill ibland och lite mer tillbaka ibland. Hade man kunnat hört vad hon skrek på mig så var det mest PTROOOO! Jag tycker det gick jättelångsamt :P Dino med för den delen..
    Sedan var han verkligen extremt stel idag, och jag fick verkligen börja om från noll! Då får man ju som ett kvitto att detta förmodligen inte passade honom alls, just nu iaf!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst blir man det! :P

      Ja bjudning är A och O, finns inte bjudningen så blir det så mycket jobbigare att komma vidare. Unga hästar blir så lätt uttråkade så jag förstår om han tyckte det var tråkigt att vara på en volt och gå i samma tempo hela tiden. Man vill ju gärna att dom ska kännas fina och genomarbetade efter en lektion, inte stela!

      Radera